Hvem var med i Harry Potter-filmene?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var med i Harry Potter-filmene?
Hvem var med i Harry Potter-filmene?
Anonim

Serien blev hovedsageligt produceret af David Heyman og har Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i hovedrollerne som de tre hovedkarakterer: Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger. Fire instruktører arbejdede på serien: Chris Columbus, Alfonso Cuarón Alfonso Cuarón Tidligt liv

Alfonso Cuarón Orozco blev født i Mexico City, søn af Alfredo Cuarón, en læge med speciale i nuklearmedicin og Cristina Orozco, en farmaceutisk biokemiker. Han har to brødre, Carlos, også en filmskaber, og Alfredo, en bevaringsbiolog. https://en.wikipedia.org › wiki › Alfonso_Cuarón

Alfonso Cuarón - Wikipedia

Mike Newell og David Yates.

Hvem var med i alle 8 Harry Potter-film?

Fjorten skuespillere (ekskl. doubler) medvirker i alle otte film. De er: Daniel Radcliffe som Harry Potter (samt Ron Weasley, Hermione Granger, Fred Weasley, George Weasley, Fleur Delacour og Mundungus Fletcher under virkningerne af Polyjuice Potion). Rupert Grint som Ronald Weasley.

Hvem blev erstattet i Harry Potter-film?

Rapporter hævder, at det var Wayletts første anholdelse, der fik ham til at fjerne ham fra Harry Potter-serien, og interessant nok tog Warner Brothers beslutningen om at erstatte hans karakter alle sammen - i stedet for at finde en skuespiller til at spille Vincent Crabbe i den sidste film.

Hvilken skuespiller har ikke spillet en karakter i nogen af HarryPotter-film?

Vincent Crabbe – Jamie Waylett. Wayletts eneste skuespillerroller var i Harry Potter. Han kan dog ikke prale af at have været med i alle Potter-film, da hans tid var kort, og han ikke optrådte i nogen af Deathly Hallows-filmene.

Hvorfor ønskede JK Rowling en britisk rollebesætning?

For det meste blev amerikanske skuespillere lukket ude fra Harry Potter-filmene, fordi producenterne (og J. K. Rowling selv) stort set insisterede på, at alle karaktererne skulle spilles af skuespillere fra England. … Cera ønskede at spille rollen, men filmens tidsplan stødte sammen med hans rolle i LEGO Batman-filmen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .