Hvor stor er plainfield nj?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stor er plainfield nj?
Hvor stor er plainfield nj?
Anonim

Plainfield er en by i Union County, New Jersey, USA, kendt under sit kaldenavn som "The Queen City." Byen er både et region alt knudepunkt for det centrale New Jersey og en soveværelsesforstad til New Yorks hovedstadsområde, beliggende i kernen af Raritan Valley-regionen.

Er Plainfield NJ rig?

Med en befolkning på 50.317 mennesker og ti kvarterer, er Plainfield det 28. største samfund i New Jersey. … Men Plainfield indeholder også både meget velhavende og fattige mennesker. Plainfield er en ekstremt etnisk mangfoldig by.

Er Plainfield NJ et dårligt område?

chancen for at blive offer for enten volds- eller ejendomsforbrydelser i Plainfield er 1 ud af 50. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Plainfield ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til New Jersey har Plainfield en kriminalitetsrate, der er højere end 83 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er Plainfield NJ berømt for?

Plainfield har været hjemsted for den tidligere New Jersey-guvernør James McGreevey. I sportshistorien er Plainfield fødestedet og/eller hjemstedet for adskillige nuværende og tidligere atleter, herunder professionelle og velkendte amatører.

Hvilken slags område er Plainfield NJ?

Plainfield er en forstad til New York City med en befolkning på 50.362. Plainfield ligger i Union County. At bo i Plainfield tilbyder beboere en byforstadsblandingsfølelse ogde fleste beboere lejer deres hjem. I Plainfield er der en masse restauranter, kaffebarer og parker.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "