I hvilket festivalbådsløb?

Indholdsfortegnelse:

I hvilket festivalbådsløb?
I hvilket festivalbådsløb?
Anonim

Boat Race Festival i Kerala Boat Race eller 'VallamKalli' er en af de mest energisk fejrede festivaler i Kerala. En årlig festival i Guds eget land, det er et traditionelt bådkapløb, der afholdes under Keralas høstfestival 'Onam', og fejres af lokalbefolkningen fra alle religiøse baggrunde.

På hvilke indiske festivaler afholdes bådkapløb?

Solution(Af Examveda Team)

I Onam sejler båd en speciel funktion.

Hvilke stater har festivalbådssejladser?

Vallam kali (vaḷḷaṃ kaḷi, bogstaveligt t alt: bådspil) er et traditionelt bådkapløb i Kerala, Indien. Det er en form for kanokapsejlads og bruger padlede krigskanoer. Det foregår hovedsageligt i sæsonen for høstfestivalen Onam om foråret.

Hvad er Kerala-bådfestival?

Bådfestivalen fejres fra juli til september. Hvorfor du bør deltage i dette: For at være vidne til nogle af de mest populære løb i Kerala; Champakulam Moolam Boat Race i Alappuzha, Nehru Trophy Boat Race i Alleppey, Payipas Jalotsavam i Payippad Lake og Vallam Kali i Punnamada Lake.

Hvilket sted er berømt for bådkapløb?

Nehru Trophy Boat Race er en velkendt bådkapløbsbegivenhed, som afholdes hvert år i Punnamada-søen, der ligger nær Alappuzha. Vallam Kali er en traditionel bådkrig i Kerala, og norm alt bruges en båd i kanostil af lokalbefolkningen i denne bådracerbegivenhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.