Var payton forelsket i river?

Indholdsfortegnelse:

Var payton forelsket i river?
Var payton forelsket i river?
Anonim

Det kan afbildes, at deres forhold er bygget op med tillid, siden River tilstod over for hende, at han kyssede Payton under deres vejledningssession. Payton Hobart - Han blev ansat af Georgina som Paytons mandarinlærer, men udviklede sig til at blive kærester.

Får Payton og Alice sammen igen?

Alice er igen ved Paytons side og støtter ham i alt, hvad han har brug for - endda at have en trekant med Astrid for at bevare sin loyalitet. Alice indser dog, at hun har lagt sine egne drømme og lidenskaber til side for Paytons drømme. … Alice blev også gravid, og hun og Payton fik en baby.

Hvem er River fra politikeren?

Politikeren. David Corenswet ved, at du synes, han ligner Henry Cavill. Som den introspektive River på Netflix' The Politician indrømmer den 26-årige - der fangede publikums øjne og hjertet af Ben Platts Payton - at han i et stykke tid har været opmærksom på den slående lighed med den britiske filmstjerne.

Who Killed River the politiker?

Payton er rasende og går til Rivers hus for at bede ham om at trække sig. De havde et tidligere forhold - som venner og som kærester. I slutningen af det første afsnit dræber River, som virker fortabt, sig selv foran Payton.

Hvem dør i politikeren?

Da Payton finder ud af, at River har Skye Leighton, en sort klassekammerat, der ikke stemmer overens med køn, til at være hans vicekammerat, konfronterer Payton ham. River informererPayton, at han kun gjorde det efter sin kæreste Astrid Sloans anvisning, undskylder over for Payton, fortæller ham, at han elsker ham, og begår selvmord foran Payton.

Anbefalede: