Var finn og rachel forlovet i det virkelige liv?

Indholdsfortegnelse:

Var finn og rachel forlovet i det virkelige liv?
Var finn og rachel forlovet i det virkelige liv?
Anonim

Leah Michelle som Rachel Berry Mange fans ved, at Rachel ikke kun datede Finn på skærmen, men også i det virkelige liv. Leah Michelle og Cory Monteith havde været kærester, siden showet begyndte. I 2012 blev de officielt et par.

Var Cory og Lea forlovet?

Michele og Monteith gjorde endelig deres romantik officiel i midten af 2012 og var sammen, indtil hans bortgang i 2013. Michele har været højtråbende om sin vedvarende kærlighed til Monteith og hans minde, fra at dedikere seriens Teen Choice Award-vinde til ham i ugerne umiddelbart efter hans død til hendes forskellige tatoveringer.

Var Lea Michele og Cory Monteith kærester, da han døde?

Relationer. Monteith begyndte at arbejde med den amerikanske skuespillerinde Lea Michele i 2008, da de blev castet som kærlighedsinteresser på Glee. I begyndelsen af 2012 rapporterede medierne, at de var begyndt at date. De forblev sammen indtil hans død halvandet år senere.

Var Rachel og Finn kærester i det virkelige liv, da han døde?

Michele og Monteith, der spillede henholdsvis Rachel Berry og Finn Hudson på Glee, mødtes på settet i 2009. Parret daterede fra 2012 til hans død.

Hvor længe var Lea Michele og Cory kærester?

Parrets kemi var ikke kun god på skærmen: Det gik over i et ægte forhold. De to datede i næsten halvandet år indtil Monteiths død i 2013.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"