Hvad skete der med warren lotas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med warren lotas?
Hvad skete der med warren lotas?
Anonim

og Warren Lotas ser ud til at være slut. Ifølge en sag i fredags i den amerikanske distriktsdomstol i det centrale distrikt i Californien har sportstøjsgiganten indgået en fortrolig forligsaftale med det Los Angeles-baserede mærke og dets eponyme grundlægger.

Hvorfor sagsøgte Nike Warren Lotas?

The offending sneakers - Nike anlagde sag mod Lotas i oktober, efter at han havde afholdt forudbestillinger til sin genskabelse af den ikoniske "Pigeon" Dunk, som var blevet afskrevet den af den oprindelige samarbejdspartner Jeff Staple.

Hvor meget tjente Warren Lotas?

Papirarbejdet afslører også, at Warren Lotas tjente mere end $10 millioner USD fra det nu blokerede salg af hans bud på den populære Nike SB-model. Til en pris af 300 USD har Lotas nu behandlet over 29.000 refusioner med 7.000 forudbestillinger godkendt af kunder, som skal erstattes med Reaper.

Hvor meget sælger Warren Lotas for?

Warren Lotas solgt Over $10 Million 'Nike Dunk'-sneakers værd.

Hvor mange par solgte Warren Lotas?

Consolidated solgte 600 par af BS Drunk-sneakeren i dets første løb og derefter 2.000 mere. Den dunk-agtige sneaker har ikke eksisteret siden, men ikke på grund af retssager. Skoen, mere parodi end hyldest, førte aldrig til sagsanlæg fra Nike.

Anbefalede: