Blev toto og nana venner?

Indholdsfortegnelse:

Blev toto og nana venner?
Blev toto og nana venner?
Anonim

Toto og Nana blev aldrig venner, fordi: Toto og Nana blev bedt om at blive sammen. Men at Toto var meget fræk, tillod aldrig Nana at sove. Komfortzonen for Nana og alle andre dyr forsvandt bare på grund af Toto. Derfor blev Toto og Nana aldrig venner.

Hvorfor blev Toto og Nana venner?

Toto og Nana blev aldrig gode venner, fordi Toto var et meget drilsk dyr, mens Nana var et meget roligt menneske. Toto var en meget destruktiv abe, der altid plejede at forstyrre andre. Nana var familiens æsel, der plejede at være meget rolig og tavs.

Hvorfor blev Toto og Nana ikke venner?

Toto var meget fræk og ond og kunne ikke holde sig stille i lang tid. Nana var et velopdragent og medgørligt dyr. Da de var sammen, bed Toto sig i Nanas lange ører, og Nana blev irriteret på Toto. Derfor kunne Nana og Toto ikke blive venner.

Hvad var forholdet mellem Toto og Nana?

Svar: Nana og Toto delte et had mod hinanden. Fordi Nana var fortællerens familieæsel, og plagede Nana ved at klamre sig til dets lange ører med sine skarpe tænder. Det gjorde han den allerførste nat, hvor han delte stald med æslet.

Hvorfor skiftede Toto Naina?

Den dag, hvor Toto blev flyttet fra kupéen til erklæringen, var der et æsel, hvis navn var Nana. Toto var en meget drilsk abeog han greb fat i Nanas lange ører og spændte begge ører med tænderne. Han tillod heller ikke Nan at hvile.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.