Hvordan bruger man en hårmaske korrekt?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger man en hårmaske korrekt?
Hvordan bruger man en hårmaske korrekt?
Anonim

En hårmaske skal påføres på vasket og håndklædetørt hår. “Fordel cremen jævnt i hele dit hår, stykke for stykke. Massér produktet ind fra rødderne til spidserne og red derefter gennem dit hår med fingrene. For at optimere maskens effekt skal du dække dit hoved med et varmt håndklæde i mindst 10 minutter.

Anvender du hårmasker i vådt eller tørt hår?

De fleste hårmasker fungerer bedst, når de påføres rent, håndklædetørt hår, der stadig er fugtigt. Men hvis du bruger en hårmaske, der primært er lavet af olie, såsom kokos eller olivenolie, kan det være bedst at anvende masken i tørt hår.

Tager du en hårmaske på før eller efter balsam?

Anvend din maske før din balsam og ikke efter. Shampooing får hårsækkene til at åbne sig, så at skrabe masken umiddelbart efter din vask vil virkelig hjælpe de plejende ingredienser til at trænge ind. Lad det virke i tre til 20 minutter og skyl det af. Begræns maskering til én gang om ugen,” tilføjer Tsapatori.

Hvordan bruger du en hårmaske trin for trin?

Sådan bruger du en hårmaske derhjemme: din trin-for-trin guide

  1. Vask dit hår. …
  2. Sug det overskydende vand op med et mikrofiberhåndklæde eller en bomulds-T-shirt. …
  3. Udsnit dit hår. …
  4. Anvend din maske. …
  5. Pak dit hår ind i et varmt håndklæde eller T-shirt. …
  6. Lad det trække i. …
  7. Skyl grundigt.

Børster du dinhår før en hårmaske?

Før du påfører din hårmaske, skal du vaske dit hår, som du plejer. Dup derefter dit hår tørt med et håndklæde, så det er fugtigt. Fønt ikke dit hår før du påfører en hårmaske. Dit hår skal være let vådt, når du påfører din maske.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .