Hvorfor sagde Andrew thorburn op?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor sagde Andrew thorburn op?
Hvorfor sagde Andrew thorburn op?
Anonim

Efter en årelang undersøgelse, der afslørede en kultur med greed i den finansielle sektor, udsendte Royal Commission i denne uge en endelig rapport, der udpegede National Australia Bank (NAB)) chefer for deres tilsyneladende uvilje til at påtage sig ansvar for tidligere fejl hos långiveren.

Hvad skete der med Andrew Thorburn?

Den tidligere National Australia Bank-chef Andrew Thorburn er dukket op igen, og slutter sig til en ny ophavsmand og investor i aftaler om at administrere menneskelige tjenester. Mr. Thorburn vil slutte sig til For Purpose Investment Partners som administrerende direktør. …

Hvem er administrerende direktør for NAB?

NAB CEO Ross McEwan skrev i denne uge til NAB-kunder og fort alte dem om den støtte, der er tilgængelig for dem, hvis de er i økonomiske vanskeligheder på grund af COVID-19-lockdowns.

Hvor meget tjener CEO'en for NAB?

NAB's årsrapport sagde, at hr. McEwan, der begyndte som administrerende direktør den 2. december, havde taget en $1,87 millioner kontantløn hjem for året. Hans samlede vederlag på $2,4 millioner inkluderede aktierettigheder, super og $270.000 i flytteomkostninger, da han skiftede til Melbourne fra London efter at have drevet Royal Bank of Scotland.

Er HSBC en sikker bank i Australien?

HSBC er ikke sikkert !HSBC er ikke en sikker bank! Deres sikkerhedssystem er en joke, og svindlere bruger dette faktum til at stjæle dine penge. HSBC oplyser, at de refunderer dig i tilfælde af, at der sker en fidus på din konto, men deikke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.