Hvor kommer begrebet jetsetter fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kommer begrebet jetsetter fra?
Hvor kommer begrebet jetsetter fra?
Anonim

Udtrykket, der erstattede "cafésamfundet", kom fra livsstilen med at rejse fra et stilfuldt eller eksotisk sted til et andet via jetfly. Udtrykket "jetset" tilskrives Igor Cassini, en reporter for New York Journal-American, som skrev under pennenavnet "Cholly Knickerbocker".

Hvad betyder Jet Setter?

Definitionen af en jetsetter er en person, der rejser ofte; ofte bruges det til at beskrive nogen i det høje samfund med et glamourøst liv.

Sæter jet et ord?

Du bruger jet-setting til at beskrive mennesker, der er rige og succesrige, og som har en luksuriøs livsstil.

Hvad er et medlem af jetsettet?

Jetsettet er en gruppe af velhavende, smarte mennesker, der er i stand til at rejse ofte. Hvis du er medlem af jetsettet, har du måske endda et privatfly til at flyve dig over hele kloden til en eksklusiv fest i Beijing.

Hvordan bliver du en jetsetter?

Bliv en jetsetter

  1. 1 Lær en ny færdighed.
  2. 2 Planlæg flere weekendture.
  3. 3 Invester i Global Entry.
  4. 4 Gør wellness mere rutine.
  5. 5 Udforsk tæt på hjemmet.
  6. 6-pakke smartere.
  7. 7 Sæt kryds ved min madbøtteliste.
  8. 8 Maksimer min PTO.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"