Hvad er definitionen af en dæmning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af en dæmning?
Hvad er definitionen af en dæmning?
Anonim

En dæmningsvej er et spor, en vej eller en jernbane på det øverste punkt af en vold på tværs af "et lavt eller vådt sted eller et stykke vand". Det kan være konstrueret af jord, murværk, træ eller beton. En af de tidligste kendte træbroer er Sweet Track i Somerset Levels, England, som stammer fra den yngre stenalder.

Hvad er forskellen mellem en dæmningsvej og en bro?

Skelningen mellem termerne dæmningsvej og viadukt bliver udsløret, når oversvømmelsesstøttende stikledninger er inkorporeret, selvom en dæmningsvej generelt refererer til en vejbane, der for det meste er understøttet af jord eller sten, mens en broen understøtter en kørebane mellem molerne (som kan være indlejret i volde).

Hvad forstår du ved udtrykket dæmningsvej?

en hævet vej eller sti, som på tværs af lav eller våd jord. en motorvej eller asf alteret vej. verbum (brugt med objekt) at bane (en vej eller gade) med brosten eller småsten. at forsyne med en dæmning.

Hvad er formålet med en dæmningsvej?

Nogle gange kan en dæmningsvej tjene flere formål samtidigt. Ud over den passage, den giver, kan størstedelen af dens struktur være beregnet til at fungere som en dæmning eller dige. En dæmningsvej er en hævet sti, jernbane eller vej på tværs af et område med lavt terræn, vådområder eller vand.

Hvad er et andet ord for dæmning?

På denne side kan du opdage 14 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relateredeord for dæmningsvej, som: hævet vej, sti, vej, motorvej, adgangsvej, gangbro, anløbsbro, kaj, kaj, bro og bro-over.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?