Hvor længe er et bureau koblet med en interesse håndhævet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor længe er et bureau koblet med en interesse håndhævet?
Hvor længe er et bureau koblet med en interesse håndhævet?
Anonim

en magt kombineret med en interesse ELLER en magt givet som sikkerhed. Har en licenstager juridisk ret til den ejendom, der er omfattet af agenturarrangementet? Ja; disse rettigheder fortsæt, indtil interessen slutter.

Kan et bureau sammen med renter opsiges?

Agentur kombineret med en interesse kan ikke opsiges ved dødsfald eller inhabilitet hos hovedstolen eller ved hovedforpligtelses ensidige handling.

Når et bureauforhold er forbundet med en interesse?

Et bureau kombineret med en interesse er, når agenten modtager en ejendom eller interesse i den ejendom, der er genstand for bureauet. Agenten i dette forhold ejer eller kontrollerer hovedstolens ejendom og har juridiske rettigheder mod indblanding fra eksterne parter.

Hvad er et eksempel på agentur kombineret med renter?

Et kontraktforhold med modydelse, der går fra agent til agent; bureauet gives som returbetragtning. Eksempel: En mægler indvilliger i at arbejde for at skaffe ejendom til en bygherre til gengæld for en fortegnelse, efter at bygherren har afsluttet projektet.

Hvor længe varer et bureauforhold quizlet?

Et agenturforhold ophører ved død eller uarbejdsdygtighed for enten hovedforpligtelsen eller agenten. 4. Hvis agenten overtræder sin loyalitetspligt, sker agenturaftalen automatiskafsluttes.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.