Hvor meget koster vantablack?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster vantablack?
Hvor meget koster vantablack?
Anonim

Med et enkelt lag af denne maling kan enhver genstand blive supersort og ikke reflektere noget lys. Det giver en fantastisk sort hul-effekt. Malingen er ikke-giftig, og en flaske på 150 ml vil koste dig ca. $15, det vil sige 968 rupees.

Er Vantablack ulovlig?

En nyudviklet farve kaldet Vantablack er måske den fedeste farve nogensinde. Men det er faktisk ulovligt at bruge det. Det britiske firma Surrey NanoSystems skabte farven specifikt til militæret. … Desuden absorberer Vantablack næsten alt lys.

Kan du male en bil med Vantablack?

Hvor sort er den? Her er alt hvad du behøver at vide om biler malet med det! Vantablack maling har eksisteret siden 2014, men det blev ikke påført et køretøj før i år. Dette er lige så mørkt, som de kommer, og det spiller sindet et puds, da det sletter alle konturer fra et billede.

Kan jeg købe Vantablack-materiale?

Ønsker du at købe Vantablack belægninger, gælder følgende: Vantablack belægninger kan ikke leveres til private. … Vantablack VBx2 kræver ikke en eksportlicens.

Kan du røre ved Vantablack?

Fordi det er lavet af sarte kulstofnanorør, der er mere end 99 procent tomt, kan Vantablack ikke røres uden at beskadige belægningens effekt.

Anbefalede: