Hvilken klasse er anden klasse?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken klasse er anden klasse?
Hvilken klasse er anden klasse?
Anonim

Andre år (10. klasse)

Er 11. klasse en anden klasse?

Den 10. klasse er det andet år af en elevs gymnasieperiode (norm alt i alderen 15-16) og omtales som andet år, så i et fireårigt kursus er faserne førsteårs, anden, junior og senior. … De er alle 'andre'. Denne oxymoron peger på de græske ord σοφός (klog) og μωρός (fjolle).

Hvad hedder 9. 10. 11. og 12. klasse?

9. klasse - førsteårsår. 10. klasse - andet år. 11. klasse - Junior year. 12. klasse – seniorår.

Hvorfor hedder 10. klasse anden klasse?

"Det kommer fra det græske ord 'sophos', der betyder klog eller klog," sagde Sokolowski. "Og ordet 'moros', der betyder tåbeligt. Og så sophy Moore - eller sophomore - betyder 'en klog fjols." … Og så to niveauer af sofister - nogle gange simpelthen forkortet til "soph" - blev oprettet.

Er klasse 10 anden eller junior?

De samme vilkår gælder på samme måde for de fire år på en almindelig gymnasieskole: 9th klasse er førsteårsår, 10 th klasse andet år , 11th klasse junior år, og 12th klasse senior år.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.