Kan du trække din acl tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Kan du trække din acl tilbage?
Kan du trække din acl tilbage?
Anonim

I de fleste tilfælde er operationen en succes, og genoptræningen fungerer godt. Hvilket rejser spørgsmålet, kan du rive din ACL igen efter operationen? Desværre er svaret yes, fordi der er en chance for, at der kan opstå komplikationer. Faktisk kan du rive det nye ledbånd af igen.

Hvad er chancerne for at rive din ACL i stykker igen?

Ifølge Carey har undersøgelser vist, at sandsynligheden for at revne en rekonstrueret ACL er ca. tre til seks procent.

Hvordan ved jeg, om min ACL er revet i stykker igen?

Unable to Bend Knee . Prøv at bøje dit knæ og derefter rette det ud. Hvis du ikke kan bøje dit knæ til en vinkel på 90 grader eller rette dit ben ud på grund af smerte, stivhed og hævelse, så er det sandsynligt, at du har revet din ACL. Bestil en tid med din læge.

Kan du genoprette din ACL uden operation?

Men fulde ACL-tårer kan ikke heles uden operation. Hvis dine aktiviteter ikke involverer at lave drejelige bevægelser på knæet, kan fysioterapirehabilitering være alt, hvad du behøver. Særlige øvelser kan hjælpe med at træne muskulaturen omkring knæet for at kompensere for det overrevne ACL og stabilisere leddet.

Er ACL-graft stærkere end originalen?

Fordele. Knogledelen af transplantatet gør det muligt at inkorporere og hele meget hurtigt i tunnelerne, der bruges til rekonstruktionen. Den er ret stærk. Biomekaniske undersøgelser har vist, at det er detca. 70 % stærkere end en normal ACL på tidspunktet for implantation.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.