På afsenderens belastning og tæller?

Indholdsfortegnelse:

På afsenderens belastning og tæller?
På afsenderens belastning og tæller?
Anonim

Begrebet afsenderens last og antal er notationen på et konnossement, der angiver, at indholdet af en container blev lastet og t alt af afsenderen. Dette betyder også, at indholdet ikke blev kontrolleret eller verificeret af transportøren.

Hvad står SLAC for inden for forsendelse?

Afsenderens last og tæller (SLAC) Standard konnossement og manifestklausul, der bruges, når containerlast lastes og forsegles af afsenderen, og styktallet i containeren ikke er kontrolleret eller på anden måde bekræftet af transportøren.

Hvad er SLC-forsendelse?

LØSNINGER. SLC Logistics er en mellemstatslig fragtmæglervirksomhed, der tilbyder logistikstyring i forsyningskæden i hele USA. Vi har flere tilgængelige muligheder for at passe til dine lastbilkrav.

Hvad er betydningen af, at det siges at indeholde STC-termer i B LS?

Said To Contain STC

Siges at indeholde, anbringes ofte før varebeskrivelsen på et konnossement, fordi transportøren ikke kender arten eller mængden af varer, der faktisk er placeret i pakkerne eller beholderne.

Hvad betyder siges at indeholde?

Said to Contain er en erklæring lavet af et rederi på en Bill of Lading (BOL), der i detaljer beskriver typen af forsendelse, der er lastet på et skib i en forseglet container. Desuden tjener STC-dokumentet som en advarsel for transportøren om, at han ikke har kendskab til, hvad der er lastet icontainer før forsendelse.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?