Hvad er åbent i Burnsville Mall?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er åbent i Burnsville Mall?
Hvad er åbent i Burnsville Mall?
Anonim

Burnsville Center er placeret på Burnsville, Minnesota. Det er et af de større lukkede indkøbscentre i Minnesota med 100 butikker fordelt på 3 etager og cirka 1.100.000 kvadratmeter. Indkøbscentret åbnede i 1977 med tre ankerbutikker, Sears, Dayton's og Powers Dry Goods som ankre.

Hvad sker der med Burnsville Center?

Dens omfattende plan, kendt som Burnsville Center Village Redevelopment Vision, har til formål at fuldstændig transformere indkøbscentret og de omkringliggende områder nord og syd for County Road 42 ved at blande detailhandel med boliger, hoteller, parker, underholdning spillesteder, offentlig transport og mere- alt sammen for at skabe en Main Street-type følelse …

Hvilke restauranter er der i Burnsville indkøbscenter?

  • Applebee's.
  • Chuck E. Cheese.
  • El Dorado Taqueria.
  • Kemp's Ice Cream Cafe.
  • Kobe Japanese Steakhouse.
  • Lucky's 13 Pub.
  • Noodles & Company.
  • Panera-brød.

Hvor meget solgte Burnsville indkøbscenter for?

Kohan Retail Investment Group købte Burnsville Center i efteråret for $17 millioner.

Hvor er postnummeret 55306?

Postnummer 55306 er beliggende i staten Minnesota i metroområdet Minneapolis - Saint Paul. Postnummer 55306 er primært placeret i Dakota County. Det officielle US Postal Service navn for 55306 er BURNSVILLE, Minnesota.

37 relaterede spørgsmål fundet

Hvader Burnsville kendt for?

Burnsville har mange attraktioner, herunder dets regionale indkøbscenter, Burnsville Center. Byen er også en rekreativ attraktion med Alimagnet Dog Park, en del af Murphy-Hanrehan Park Reserve og 94 m lodret skitop Buck Hill.

Hvorfor hedder Burnsville Burnsville?

Burnsville Transit Station fungerer som knudepunkt og hovedkvarter for Minnesota Valley Transit Authority og leverer regional busforbindelse til fem andre forstæder. Navnet Burnsville er tilskrevet en tidlig irsk nybygger og jordejer, William Byrne. Hans efternavn blev registreret som "Burns" og blev aldrig rettet.

Er Burnsville NC et godt sted at bo?

Burnsville er et vidunderligt sted at bo og deler en rig historie med det meste af den vestlige North Carolina-region. Udsigten er intet mindre end majestætisk. Klimaet er mildt. Beboere i Yancey County er meget imødekommende og optimistiske, selv på postkontoret!

Hvilke butikker er der i Southdale Mall?

  • Brow Art 23. Genåbner snart. (952) 920-0676. …
  • Buffalo Wild Wings. Åbent 11-23. LEVERING. …
  • California skabe. Åbent 12-18. KUN AFTALELSE. …
  • Caribou-kaffe. Åbent 12-18. (952) 926-1183. …
  • Chatime. Åbent 12-18. LEVERING. …
  • Cheesecake Factory. Åbent 10-22. …
  • Kina håndværk. Åbent 12-18. …
  • Claire's Boutique. Åbent 12.00-18.00.

Hvem købte Burnsville Center?

Kohan Retail Investment Group købtBurnsville Center i en aftale på $18 millioner i slutningen af sidste år.

Hvem købte Lansing Mall?

- Kohan Retail Investment Group har erhvervet Lansing Mall i Michigan til en ikke-oplyst pris. Det 706, 925 kvadratmeter store regionale indkøbscenter ligger på 5330 W. Saginaw Highway i Lansing.

Hvem ejer Jasper-indkøbscentret?

Oprindeligt udviklet af den lokale Simmons-familie og Georgia-udvikler George Ewing, indkøbscentret ejes af Kohan Retail.

Er Burnsville MN sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Burnsville er 1 ud af 36. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Burnsville ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Minnesota har Burnsville en kriminalitetsrate, der er højere end 89 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvilket amt er Chanhassen?

Med en befolkning på 22.952 ifølge folketællingen i 2010 (26.088 befolkningsestimat og 9.487 husstande pr. 1. april 2018), har Chanhassen 14.427 acres i 24 kvadratkilometer. Det meste af byen ligger inden for Carver County; dog er 154 acres i det østlige Chanhassen beliggende i Hennepin County.

Hvilket amt ligger Barnesville Georgia i?

Barnesville er en by i Lamar County, Georgia, USA. Fra 2010-folketællingen havde byen en befolkning på 6.755, op fra 5.972 ved folketællingen i 2000.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.