Når kop indkøbscenter genåbner?

Indholdsfortegnelse:

Når kop indkøbscenter genåbner?
Når kop indkøbscenter genåbner?
Anonim

Indkøbscentret har været lukket siden 14. marts, kort efter udbruddet af virussen i lokalområdet. Deres døre åbner igen i de begrænsede timer på 11.00 til 19.00. den 26. juni.

Hvad skete der i King of Prussia Mall?

The King of Prussia Mall er placeret på 160 N. Gulph Road i King of Prussia. UPPER MERION - Upper Merion politi reagerede lørdag aften på rapporter om skud affyret i det nederste niveau af King of Prussia Plaza. En undersøgelse viste, at én person blev såret i skyderiet, der blev fastslået at være utilsigtet.

Hvad tid åbner King of Prussia Mall for vandrere?

Ud fra hvad jeg har set i andre indkøbscentre, åbner de kl. 8.00 for vandrere.

Hvad er det største indkøbscenter i Pennsylvania?

Med syv store varehuse og mere end 450 butikker, butikker og restauranter er King of Prussia Mall USA's største butikscenter og det største indkøbscenter i øst Kyst.

Kræver Kongen af Preussen masker?

KING OF PRUSSIA, Pennsylvania (WPVI) -- New Jerseys guvernør Phil Murphy eliminerede mandatet til udendørsmasken i mandags, men holdt det indendørs mandat strengt på plads.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.