Er første afsnit indrykning?

Indholdsfortegnelse:

Er første afsnit indrykning?
Er første afsnit indrykning?
Anonim

Chicago Manual of Style Chicago anbefaler, at forfattere indrykker den første linje i et nyt afsnit ved at trykke på tabulatortasten. Du trykker på tabulatortasten mellem tre og syv gange for at give det rigtige mellemrum mellem den første linje og venstre margen.

Indrykker du det første afsnit i et essay?

Indrykning: Den første linje i hvert afsnit skal være indrykket. Ifølge MLA skal denne fordybning være 1/2 tomme eller fem mellemrum, men ved at trykke på [Tab] én gang skulle du få den korrekte fordybning. Venstrejuster: Teksten i dit essay skal være ensartet i venstre margen, men ikke i højre margen.

Skal første afsnit indrykkes?

Mange mennesker tror, at hvert enkelt afsnit i et stykke tekst bør indrykkes. Dette er faktisk unødvendigt. Du skal bruge indrykning for at angive et nyt afsnit. I betragtning af, at det er ret indlysende, at det første afsnit er et nyt afsnit,, er der absolut ingen grund til at indrykke det overhovedet.

Skal første afsnit indrykkes MLA?

Indstil margenerne på dit dokument til 1 tomme på alle sider. Indryk første linje i hvert afsnit en halv tomme fra venstre margin. MLA anbefaler, at du bruger "Tab"-tasten i modsætning til at trykke på mellemrumstasten fem gange.

Hvorfor er det første afsnit ikke indrykket?

Et førstelinjes indrykning i det første afsnit af enhver tekst er valgfrit, fordidet er tydeligt, hvor afsnittet starter. Typisk bør en første linjes indrykning ikke være mindre end den aktuelle punktstørrelse, ellers vil det være svært at bemærke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Betyder enkelt handling?
Læs mere

Betyder enkelt handling?

Så det er let at forstå, at med hensyn til revolvere betyder enkelthandling, at one trigger pull er lig med en affyret runde, og det er det. Skytten skal derefter spænde på hammeren for at kunne skyde næste runde. Er Glock 19 enkelt eller dobbelt action?

Skal jeg dræbe obelia ac odyssey?
Læs mere

Skal jeg dræbe obelia ac odyssey?

Obelia kan stadig blive dræbt, hvis spillere vælger at give hende artefakten, men hendes krop taber ikke noget bytte. Alternativt kan spilleren også vælge at skyde på hendes skib og sænke det uden at gå ombord for at møde hende og derved dræbe hende forebyggende.

Hvem er perleindustrien?
Læs mere

Hvem er perleindustrien?

Folk af europæisk afstamning byggede og drev perleskibe, kaldet luggers. De brugte aboriginal- og Torres Strait Islander-folk samt migranter fra Asien til at udføre det farlige arbejde med perledykning. Indfødte australiere udgjorde det meste af arbejdsstyrken i de første to årtier af industrien.