Hvad er politisk afholdenhed?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er politisk afholdenhed?
Hvad er politisk afholdenhed?
Anonim

Afholdenhed er et udtryk i valgproceduren for, når en deltager i en afstemning enten ikke går til at stemme (på valgdagen) eller i parlamentarisk procedure er til stede under afstemningen, men ikke afgiver stemme.

Er Sinn Fein et socialistisk parti?

Sinn Féin er et demokratisk socialistisk og venstreorienteret parti. … Partiet førte kampagne for et "nej" ved den irske folkeafstemning om tilslutning til Det Europæiske Økonomiske Fællesskab i 1972.

Hvad er Sinn Fein, og hvad står det for?

Sinn Féin ("Vi os selv", ofte forkert oversat som "Ourselves Alone") er navnet på et irsk politisk parti grundlagt i 1905 af Arthur Griffith. Det blev efterfølgende et fokus for forskellige former for irsk nationalisme, især irsk republikanisme.

Hvad betyder Sinn Fein på engelsk?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Sinn Féin (/ˌʃɪn‖ˈfeɪn/) ("os selv" eller "vi selv") og Sinn Féin Amháin ("kun os selv / os alene / udelukkende os") er irsksprogede vendinger, der bruges som et politisk slogan af irske nationalister i slutningen af det nittende og begyndelsen af det tyvende århundrede.

Hvad er det fattigste amt i Irland?

Donegal er fortsat det fattigste amt i republikken ifølge de seneste tal fra Central Statistics Office (CSO). Den disponible indkomst pr. indbygger (indkomst efter skat tilgængelig for udgifter) i amtet var €13.928 i2002 sammenlignet med 18.850 € for Dublin, som ikke overraskende er det rigeste amt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .