Er wes og johanna stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er wes og johanna stadig sammen?
Er wes og johanna stadig sammen?
Anonim

Johanna og Wes forblev sammen efter optagelserne. De fortsatte med at lave Real World/Road Rules Challenge: Fresh Meat som et par og forblev et par efter. Under The Gauntlet III-genforeningen afslørede Johanna, at hun og Wes ikke længere var sammen. … Johanna er nu gift og har en søn.

Hvorfor slog Johanna og Wes op?

Wes vandt Duellen og hævdede, at hans gevinster gik mod starten af hans liv med Johanna. Efter to udfordringer hævdede Wes, at han var pensioneret. Tingene gik ikke helt som planlagt, og Wes og Johanna slog op kort efter The Duel. … De vidste, hvordan de skulle vinde, men Wes var en styrke, de ikke helt kunne forberede sig på.

Hvem giftede Wes sig med?

Wes Bergmann, der blev berømt som 19-årig som en stjerne i The Real World: Austin fra 2005, har giftet sig med Amanda Hornick, rapporterede MTV News lørdag. Reality-stjernen, som også har konkurreret i flere gentagelser af MTV's The Challenge, tweetede også nyheden lørdag og fort alte følgere: "Gift AF."

Er Wes og KellyAnne stadig sammen?

To-dobbelt Challenge-mester Wes Bergmann og fire-dobbelt finalist KellyAnne Judd har begge haft deres andel af forhold gennem deres årti lange karriere i showet. De to datede hinanden på et tidspunkt og konkurrerede på The Ruins sammen, før de sagde op.

Hvad skete der med Johanna fra Challenge?

Med en plettet Challenge-rekord var Johanna detelimineret tidligt under Fresh Meat, men formåede at vende tilbage og modsætte sig oddsene for at vinde The Gauntlet III. På The Island lykkedes det dog ikke Johanna at sejle til sejren, men havde det sjovt med at rulle rundt på stranden med sit drengelegetøj, Kenny.

Anbefalede: