På automatisk implanterbar cardioverter-defibrillator?

Indholdsfortegnelse:

På automatisk implanterbar cardioverter-defibrillator?
På automatisk implanterbar cardioverter-defibrillator?
Anonim

Den automatiske implanterbare cardioverter-defibrillator (AICD) er en enhed designet til at overvåge hjerteslag. Denne enhed kan levere en elektrisk impuls eller stød til hjertet, når det registrerer en livstruende ændring i hjertets rytme.

Hvad er forskellen mellem en pacemaker og en cardioverter-defibrillator?

En implanterbar cardioverter-defibrillator (ICD) er en specialiseret implanterbar elektronisk enhed designet til direkte at behandle en hjertetakyarytmi, hvorimod en permanent pacemaker er en implanteret enhed, der giver elektrisk stimuli, derved forårsager hjertekontraktion, når den indre myokardie-elektriske aktivitet er …

Hvad er automatisk hjertedefibrillator?

Den automatiske interne hjertedefibrillator eller stødboks er det almindelige navn, der gives til den implanterbare cardioverter-defibrillator (ICD). ICD er en state-of-the-art enhed, der behandler arytmier specifikt dem af ventrikulær oprindelse som ventrikulær takykardi og fibrillering.

Hvem får en AICD?

Hvornår er en AICD angivet? Din læge har anbefalet dig til et AICD-system af en eller flere af følgende årsager: Mindst én episode med ventrikulær takykardi (VT) eller ventrikulær fibrillation (Vfib) Tidligere hjertestop eller unorm alt hjerte rytme, der har fået dig til at besvime.

Hvor længe holder en AICD?

Hvor længe varer ICD'en? Din ICD kan holde 3 til 6 år. Ved at holde dine opfølgningsaftaler i Device Clinic kan dit sundhedsteam overvåge funktionen af din enhed og forudse, hvornår den skal ændres.

Anbefalede: