Er elloree sc sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er elloree sc sikker?
Er elloree sc sikker?
Anonim

Kun i betragtning af kriminalitetsraten er Elloree lige så sikkert som gennemsnittet i delstaten South Carolina og lige så sikkert som det nationale gennemsnit.

Hvad er Elloree SC kendt for?

Inkorporeret i 1886 blev det et center for handel og jernbanefragt for landmænd i det østlige Orangeburg County. Det historiske distrikt omfatter antikvitetsbutikker, gavebutikker, et kunstgalleri, kunst og kunsthåndværk, hyggelige restauranter og Elloree Heritage Museum & Cultural Center.

Hvordan er det at bo i Elloree SC?

Elloree er en by i South Carolina med en befolkning på 631. Elloree ligger i Orangeburg County. At bo i Elloree giver beboerne en sparsom forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange pensionister bor i Elloree, og beboerne har en tendens til at være liberale.

Hvad er de dårlige områder i South Carolina?

Her er de fem farligste byer i South Carolina og deres overordnede placering:

  • Nej. 29: Spartanburg.
  • Nej. 30: Myrtle Beach.
  • Nej. 33: Firenze.
  • Nej. 51: Sumter.
  • Nej. 65: North Charleston.

Er Edgefield SC et sikkert sted at bo?

Edgefield har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Edgefield 1 ud af 71.

Anbefalede: