Bliver bifrosten genopbygget?

Indholdsfortegnelse:

Bliver bifrosten genopbygget?
Bliver bifrosten genopbygget?
Anonim

Bifrosten var fuldført fuldt funktionel og blev brugt til at transportere Thor fra Muspelheim tilbage til Asgard. Senere, på Ragnaroks dag, blev den brugt til at transportere Asgardianerne til Korgs "Frelser"-skib. Og blev beskadiget i kampen mellem Hulk og Fenris. Det blev derefter ødelagt efter begivenhederne i Ragnarok.

Hvordan bliver Bifrosten repareret?

I overensstemmelse med slutningen af The Avengers viser tegneserien Thor og Loke vender tilbage til Asgard med Tesseracten i hånden, hvilket forklares som værende den eneste effektive måde at genoprette Bifröst. … "Hent Tesseracten for enhver pris," siger Odin, mens han transporterer Thor til Jorden ved hjælp af mørk energi.

Genopbygger Asgard Bifrosten?

Når Thor vendte tilbage til Asgard med Loke og Tesseract,, var Asgardianerne i stand til at regenerere Regnbuebroen ved at bruge energien fra kuben og gav dem dermed adgang til Bifrosten endnu en gang.

Hvorfor genopbygges Bifrost i Thor 2?

Men vi ser det repareret i begyndelsen af Thor:The Dark World. Dette er, fordi Thor og Loke vendte tilbage til Asgård ved hjælp af tesseract(space stone). Asgardianerne med tesseraktens kraft reparerer Bifrost Rainbow-broen, selvom den aldrig blev vist på noget tidspunkt.

Hvordan kommer Thor tilbage til Jorden, efter at Bifrosten er ødelagt?

Ifølge alexwlchan om Science Fiction og Fantasy, iandet nummer af samme tegneserie, Thor og Heimdall bruger kraften fra Tesseract til at genopbygge Bifrost-broen. Vi ser denne nyopbyggede bro i Thor: The Dark World, hvilket formentlig er, hvordan Thor vender tilbage til Jorden i hver efterfølgende film efter The Avengers.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.