Hvilken lidt hjælp fra mine venner?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken lidt hjælp fra mine venner?
Hvilken lidt hjælp fra mine venner?
Anonim

"With a Little Help from My Friends" er en sang af det engelske rockband The Beatles fra deres album fra 1967, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Den blev skrevet af John Lennon og Paul McCartney og sunget af trommeslager Ringo Starr, hans hovedvokal for albummet.

Hvilket program brugt med lidt hjælp fra mine venner?

Cocker fremførte sangen på Woodstock i 1969, og den optræden blev inkluderet i dokumentarfilmen Woodstock. Denne version fik endnu mere berømmelse, da den blev brugt som åbningstema til tv-serien The Wonder Years.

Er med lidt hjælp fra mine venner om stoffer?

John Lennon hævdede, at dette ikke handlede om stoffer, men mange mennesker troede ikke på ham, inklusive den amerikanske vicepræsident Spiro Agnew, som engang fort alte en folkemængde, at denne sang var en "hyldest til magten i ulovlige stoffer." Han sagde linjerne: "Jeg klarer mig med lidt hjælp fra mine venner, jeg bliver høj med lidt hjælp fra mine venner," …

Hvor gammel er Paul McCartney?

Paul McCartney, i sin helhed Sir James Paul McCartney, (født 18. juni 1942, Liverpool, England), britisk vokalist, sangskriver, komponist, bassist, digter og maler, hvis arbejde med Beatles i 1960'erne hjalp med at løfte populærmusikken fra sin oprindelse i underholdningsbranchen og omdanne den til en kreativ, meget …

Legede Jimmy Page videre med lidt hjælp fra minvenner?

Med en lille smule nedetid mellem Yardbirds' fald og Led Zeppelins fremkomst i 1968 besluttede Page at gå ind i studiet igen for at hjælpe den britiske blues-vår Joe Cockermed sit debut-soloalbum, With a Little Help From My Friends.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "