Er kevin whately gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er kevin whately gået på pension?
Er kevin whately gået på pension?
Anonim

Er Kevin Whately pensioneret? Selvom Kevin Whately trak sig tilbage fra sin rolle som DI Lewis, som han spillede i tre årtier på tværs af tv-serierne Inspector Morse og Inspector Lewis, sluttede hans skuespillerkarriere ikke, da han fortsatte. at spille en rolle i den skotske sitcom, Still Game, hvor han spillede en risikable tandlæge.

Var Kevin Whately og John Thaw venner?

'John Thaw og jeg var venner – Jeg var vant til hans voldsomme blikke': Kevin Whately ser tilbage på inspektør Morses morses partnerskab. … Her taler Kevin Whately (der spillede Lewis over for John Thaws Morse) til Radio Times og husker den første gang, han hørte om Morse…

Hvad laver Kevin Whately i dag?

Whately, som nu lykkeligt bruger tid med et nyt barnebarn, havearbejde og arbejde på velgørenhedsaktiviteter for handicappede børn og Alzheimers sygdom, sagde, at han ville begynde at "pære" hans agent igen "fra jul og frem" om nyt arbejde.

Hvor rig er Kevin Whately?

Kevin Whately nettoværdi: Kevin Whately er en engelsk skuespiller, der har en nettoværdi på $10 millioner. Kevin Whately blev født i Hexham, Northumberland, England, Storbritannien i februar 1951.

Har John Thaw et dårligt ben?

John Thaw har den h alte, som blev forårsaget i en bilulykke, da han var dreng, og den beskadigede en nerve, der fik hans fod til at trække.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er enderman tiltrukket af endermites?
Læs mere

Er enderman tiltrukket af endermites?

Endermen er fjendtlige over for endermites. Endermites har en 15 % chance for at spawn, når en enderman teleporterer (med den chance, der falder med 1 procentpoint pr. endermite spawn) og en 5 % chance for at spawn, når en spiller bruger en ender pearl.

Hvad er en god antibakteriel sæbe til tatoveringer?
Læs mere

Hvad er en god antibakteriel sæbe til tatoveringer?

Bedste sæber til tatoveringer: Top 10 anmeldelser 1 urskive hånd guld antibakteriel sæbe refill. 2 Urskive Gold Antibakteriel deodorantsæbe. 3 Cetaphil Deep Cleansing Face & Body Bar. 4 Dr. … 5 Neutrogena transparent parfumefri sæbe.

Hvorfor blev lillo brancato jr. i fængsel?
Læs mere

Hvorfor blev lillo brancato jr. i fængsel?

Brancato blev anklaget for andengradsmord, og retssagen mod hans begyndte den 17. november 2008. Den 22. december 2008 fandt en jury ham ikke skyldig i mord, men fandt ham skyldig i førstegradsforsøg. Den 9. januar 2009 idømte en dommer ham 10 års fængsel.