Kan jeg lægge to lag plet på et dæk?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg lægge to lag plet på et dæk?
Kan jeg lægge to lag plet på et dæk?
Anonim

Dette forhindrer vandpytter, som ikke trænger ind i træet og får pletten til at flage af, når den er tør. Uanset hvilken type bejdse, du bruger, skal du påføre to lag for at sikre, at der ikke mangler pletter og for at få en mere ensartet finish.

Hvornår kan jeg påføre endnu et lag plet på mit dæk?

Hvis der kræves et andet lag, vent 4 timer mellem påføringerne. Afhængigt af temperatur og fugtighed skal du tillade 24-48 timers tørretid, før du bruger dit smukt restaurerede terrasse eller veranda.

Kan du bejdse endnu et lag?

Det er vigtigt at tørre pletten grundigt og konsekvent af (i fibrenes retning) for at få en ensartet plettet overflade. Hvis en mørkere eller dybere farve ønskes, lad det første lag plet tørre i 24 timer, og påfør derefter et andet lag plet på samme måde som det første.

Hvad sker der, hvis du ikke tørrer pletten af?

Træbejdse er designet til at trænge ind i træets årer og ikke forblive på overfladen. Hvis du tilfældigvis spreder det for tykt, eller du glemmer at tørre overskydende af, materialet, der bliver tilbage på overfladen, bliver klistret.

Hvad sker der, hvis du pletter over plet?

Som enhver god frisør vil fortælle dig, kan du anvende en mørk hårfarve over en lys farve, men ikke en lys over en mørk. For at gå fra en mørk nuance til en lysere nuance skal du først strippe og fjerne den mørke nuance. Når det kommertil møbler og træ fungerer farvning over plet på nøjagtig samme måde!

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.