Hvilket postnummer er parmelia?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket postnummer er parmelia?
Hvilket postnummer er parmelia?
Anonim

Parmelia er en sydlig forstad til Perth, Western Australia, beliggende i byen Kwinana. Parmelia er en af Kwinana-forstæderne opkaldt efter et skib. Parmelia var det første skib, der ankom i juni 1829 og bragte bosættere til at etablere den nye koloni ved Swan River i det vestlige Australien.

Er Parmelia en forstad?

Parmelia er en sydlig forstad til Perth, Western Australia, beliggende i byen Kwinana. Parmelia er en af Kwinana-forstæderne opkaldt efter et skib. … Forstaden er tæt på skoler, offentlige parker og et nyt indkøbscenter, som i øjeblikket er ved at blive ombygget og renoveret af den nye ejer Woolworths.

Er Cooloongup en god forstad?

Fantastiske venlige mennesker & sikker fællesskabsstemning. Store skoler. Super tæt på hospitalet - det var fantastisk at være 1 minuts kørsel til hospitalet, da min kone var gravid. Stille gader, mens du stadig har nem, hurtig adgang til hovedveje for at komme til byen på arbejde, eller du kan gå til en af to togstationer.

Hvad er Launceston postnummer?

Forstaden Launceston ligger i TAS og har et postnummer på 7250. Gratis Lauceston virksomhedsfortegnelse! 1. Launceston College. 107-119 Paterson St03 63327777.

Er Coolup i Peel-regionen?

Coolup er en lille by i Peel-regionen i det vestlige Australien. Byen ligger lige ved South Western Highway og tæt på Murray River. Coolup er hjemsted forforeslået nye multimillion-dollar Murray Region Equestrian Centre, hvis konstruktion er i de indledende faser af udviklingen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.