Skal obstetrik og gynækologi bruges med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Skal obstetrik og gynækologi bruges med store bogstaver?
Skal obstetrik og gynækologi bruges med store bogstaver?
Anonim

Formelle navne, såsom Institut for Dermatologi eller Institut for Medicinsk Kemi, er med store bogstaver ved første reference og i titler, men er små ved anden reference, og når de bruges uformelt. … Brug OB/GYN på anden reference til at henvise til disciplinen obstetrik og gynækologi.

Er obstetrisk store bogstaver?

Forskellige medicinområder er almindelige navneord, og der er ingen grund til at skrive store bogstaver. F.eks.: Da hun var færdig med medicinstudiet, måtte Janet vælge mellem specialer. Hendes foretrukne muligheder var neurologi, obstetrik og kardiologi.

Bruger du typer læger med store bogstaver?

En karriere som "læge" skrives kun med stort, når den bruges som en titel, som i følgende eksempel. I denne sætning refererer den første "læge" til en type karriere (som i det sidste eksempel) og bør ikke skrives med stort. Den anden "læge" bruges dog som titlen på en bestemt person: Doktor Simons.

Skal navne på sygdomme skrives med stort?

Generelt må ikke skrive navne på sygdomme, lidelser, terapier, behandlinger, teorier, koncepter, hypoteser, principper, modeller og statistiske procedurer med stort.

Bruger du læge med stort bogstav i en sætning?

Tænk på 'Doctor' som at blive en del af en persons faktiske navn, og så når det bruges til at henvende sig til en bestemt person, skal du behandle det som et eget navneord. Det skal altid skrives med stort, når det forkortes til Dr., som i Dr. Trump.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er keglesnit hårde?
Læs mere

Er keglesnit hårde?

Faktisk er CONIC SECTION ikke hårdt, hvis du reviderer det regelmæssigt, vil det være et nemt og scorende kapitel for dig i JEE MAINS såvel som JEE ADVANCE. Er keglesnit vigtige for JEE? Koordinatgeometri har en enorm vægt i JEEs matematikpensum, og keglesnit er et vigtigt emne i JEE-koordinat geometri.

Hvordan fungerer afbøjningsåg?
Læs mere

Hvordan fungerer afbøjningsåg?

Et afbøjningsåg er en slags magnetisk linse, der bruges i katodestrålerør til at scanne elektronstrålen både lodret og vandret over hele skærmen. … Ved justere styrken af strålestrømmen, kan lysstyrken af lyset produceret af fosforen på skærmen varieres.

Hvor mange rodinger er der?
Læs mere

Hvor mange rodinger er der?

Der er otte Rodings-landsbyer, den største gruppe i landet, der bærer et fælles navn. De stammer fra den saksiske invasion i det sjette århundrede, da en Hrotha og hans stamme, Hrodingas, sejlede op ad Themsen og langs dens biflod for at søge et nyt hjem.