Hvad er hortensios plan for at gifte sig med bianca?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er hortensios plan for at gifte sig med bianca?
Hvad er hortensios plan for at gifte sig med bianca?
Anonim

Hvad er Hortensios plan for hurtigere at kunne vinde og gifte sig med Bianca? Find en, der er villig til at gifte sig med Katherine; Bianca vil være fri til at gifte sig, hvis Katherine er gift.

Hvad er Lucentios plan for at gifte sig med Bianca?

Lucentio er selv blevet håbløst forelsket i Bianca. Lucentio udtænker en plan for at bringe ham tættere på Bianca, mens han ser ud til at honorere hendes fars ønsker: Han foreslår at forklæde sig som skolemester og derved arbejde sig ind i i Minola-husstanden.

Vil Hortensio giftes med Bianca?

Hortensio er også forelsket i Bianca og klæder sig ud som en underviser ("Licio") for at komme tættere på hende. Stakkels Hortensio har virkelig ikke en chance – det er ret tydeligt fra begyndelsen, at Bianca er interesseret i Lucentio. … Da han bliver træt af, hvad han ser som Biancas "løse" opførsel, beslutter han sig for at gifte sig med enken.

Giver Gremio sig med Bianca?

Gremio er en af de rigeste borgere i Padua. Han har et velindrettet hus i byen og vil være i stand til at trække på sin rigdom til at tjene en imponerende medgift, hvis det lykkes ham at nå sit mål om at gifte sig med sin nabo Baptistas datter Bianca.

Hvad er Hortensios planer for ægteskab?

Tranio forklæder sig som Lucentio og forhandler om muligheden for at gifte sig med Bianca med sin far. 6. Hvad er Hortensios planertil ægteskab? (Linje 37-39) Han finder en enke at gifte sig med, og går derefter til Petruchios klasser for at tæmme spidsmus, så han kan tæmme sin nye kone.

Anbefalede: