Vil krigere komme i slutspil?

Indholdsfortegnelse:

Vil krigere komme i slutspil?
Vil krigere komme i slutspil?
Anonim

Men lige nu er vi et stykke væk, fordi vi ikke er i slutspillet. Warriors har misset eftersæsonen to sæsoner i træk efter at have brugt halvdelen af det sidste årti vundet tre mesterskaber i fem NBA-finaler.

Er Warriors ude af slutspillet?

The Warriors lost 103-100 til Los Angeles Lakers i onsdags efter et mirakuløst skud i sidste øjeblik af LeBron James. Fredagens tab til Ja Morant og Grizzlies sikrede, at Warriors missede slutspillet for andet år i træk.

Hvem skal Warriors spille i slutspillet?

Efter onsdagens 103-100-tab til Lakers i Staples Center, vil Warriors spille the Grizzlies fredag aften, efter at Memphis vandt en 100-96-sejr over Spurs. Vinderen vil vinde seed nr. 8 og en date med Utah Jazz i den første runde af slutspillet.

Nåede Warriors NBA-slutspillet i 2020?

Warriors 1. NBA-hold Elimineret fra Playoff-strid med tab til Clippers. … Golden State blev officielt elimineret tirsdag med et tab på 131-107 til Los Angeles Clippers. Warriors' sæson 2019-20 var i fare, før den overhovedet startede.

Kan Raptors klare slutspillet 2021?

NBA-slutspillet 2021 er her, men tingene føles lidt anderledes, siden Toronto Raptors failed kvalificerede sig for første gang siden NBA-sæsonen 2012-13.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.