Var det en ikke-inkorporeret forening?

Indholdsfortegnelse:

Var det en ikke-inkorporeret forening?
Var det en ikke-inkorporeret forening?
Anonim

I henhold til engelsk lov er en ikke-inkorporeret forening en gruppe mennesker, der samles til et fælles formål med det formål at skabe et juridisk bindende forhold mellem sig.

Er en LLC inkorporeret eller ikke-inkorporeret?

En LLC er en hybrid juridisk enhed med visse karakteristika for både et selskab og et partnerskab eller enkeltmandsvirksomhed (afhængigt af hvor mange ejere der er). En LLC er en type ikke-inkorporeret forening, der adskiller sig fra et selskab.

Er LLCs Incorporated?

LLC står for "selskab med begrænset ansvar". Det kombinerer de mest efterspurgte karakteristika ved et selskab (troværdighed og begrænset ansvar) med et partnerskabs (fleksibilitet og gennemløbsbeskatning). … LLC'er er teknisk dannet, mens selskaber (S-selskab eller C-selskab) er inkorporeret.

Hvilke virksomheder er LLC?

LLC'er eller selskaber med begrænset ansvar har mange fordele, når de driver en virksomhed, og derfor er de en populær virksomhedsenhed.

Der er mange andre berømte LLC'er, herunder følgende:

  • Blackberry.
  • Pepsi-Cola.
  • Sony.
  • Nike.
  • Hertz Rent-a-Car.
  • eBay.
  • IBM.

Hvad er et eksempel på et selskab med begrænset ansvar?

The LLC er en nyere virksomhedsstruktur, der giver sine medlemmer adskillige fordele. LLC'erer styret af de enkelte stater og er anerkendt i alle stater. … Mange kendte virksomheder er struktureret som LLC'er. For eksempel er Anheuser-Busch, Blockbuster og Westinghouse alle organiseret som selskaber med begrænset ansvar.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.