Kan jeg tilslutte højttalere til en forforstærker?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg tilslutte højttalere til en forforstærker?
Kan jeg tilslutte højttalere til en forforstærker?
Anonim

Der er to måder. Du kan enten tage -udgangen fra Phonobox ud af"phono"-indgangen og tilslutte den til en linjeniveauindgang, såsom enten "Aux" eller "tuner. Det vil anvende den korrekte udligning til Project pladespilleren og giv tilstrækkeligt niveau til at drive tuneren eller aux-indgangen korrekt.

Har du brug for en forforstærker til højttalere?

Formålet med en forforstærker er at forstærke signaler på lavt niveau til linjeniveau, det vil sige "standard" driftsniveauet for dit optageudstyr. … Så du har brug for en forforstærker til stort set enhver lydkilde. Men dette behøver ikke at være en ekstern enhed. De fleste lydgrænseflader leveres allerede med indbyggede forforstærkere.

Forbedrer en forforstærker lydkvaliteten?

Lydbidraget fra forforstærkere er ikke så meget i dets frekvensrespons, men i teksturen, det giver lyden. En forforstærker former dog lyden i langt mindre grad, end man skulle tro. Norm alt bliver dens lydkarakter kun tydelig ved høje forstærkningsindstillinger, eller når du driver den til forvrængning.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en forforstærker?

For at kontrollere, om pladespilleren har en indbygget forforstærker, tjek, om der er en LINE-udgang. En pladespiller med LINE-udgang har altid en indbygget forforstærker. Hvis der derimod kun er en PHONO-udgang, har pladespilleren ikke en indbygget forforstærker.

Kan du tilslutte højttalere til en forforstærker?

Der er to måder. Du kanenten tage outputtet fra Phonobox ud af "phono"-indgangen og sætte det i en linjeniveauindgang, såsom enten "Aux" eller "tuner. Det vil anvende den korrekte udligning til Projicér pladespiller og giv tilstrækkeligt niveau til at drive tuneren eller aux-indgangen korrekt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .