Hvilket rivejern skal jeg bruge til ingefær?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket rivejern skal jeg bruge til ingefær?
Hvilket rivejern skal jeg bruge til ingefær?
Anonim

The Microplane Classic Series Zester Dette er den arbejdshest, jeg har brugt i mere end et årti. De bittesmå rektangulære met altænder er superskarpe og skærer gennem ingefærrodens fibre i stedet for at adskille kødet og saften fra dem som med et keramisk rivejern.

Kan du rive ingefær med en ostehøvl?

Læg ingefæren på dit skærebræt og brug en skarp kniv til at skære den i håndterbare stykker og skære eventuelle små knopper af. … Efter du har skrællet ingefæren, riv den med et håndholdt rivejern eller på de små huller på et ostejern. (Ingefær er meget fibrøst. Fibrene løber fra toppen til bunden af roden.

Kan jeg rive ingefær uden at skrælle?

Selv hvis din ingefær har tykkere hud, du kan stadig bruge den uden at skrælle. Prøv at fryse roden, før du river eller hakker. Det er faktisk nemmere at rive ingefær, der er frosset, og skaber mindre trævlet rod – og skrællen rives problemfrit ind i blandingen.

Hvornår bør du ikke tage ingefær?

Stop med at bruge ingefær, og ring straks til din læge, hvis du har:

  1. lette blå mærker eller blødninger; eller.
  2. enhver blødning, der ikke stopper.

Kan du rive ingefær med skindet på?

1. Skræl den med en ske (Ja, en ske) Før du begynder at skære frisk ingefær, skal du skrælle den - den tykke brune skal er ikke sjov at spise. … På dette tidspunkt kan du enten bruge et rivejerneller et mikrofly til at rive ingefæren, hvis det er det, din opskrift kræver, eller du kan skære den op ved at følge instruktionerne nedenfor.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.