Hvilke mødre er flerårige?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke mødre er flerårige?
Hvilke mødre er flerårige?
Anonim

Havemødre, også kendt som hårdføre mødre, er flerårige mødre. Krysantemum med afskårne blomster, som edderkoppemødre eller fodboldmødre, er flerårige i zone 5 til 9, og disse typer bliver nemmere at finde til salg online.

Hvilke mødre kommer tilbage hvert år?

Der er to typer mødre: havemødre, der behandles som enårige og hårdføre flerårige mødre. Havemødre er de store, farverige enårige planter, der sælges i potter hvert efterår over hele USA.

Vokser mødre igen hvert år?

De vil vokse ud igen, og din plante vil ikke se død ud i midten. Mange mennesker køber mødre om efteråret og tror, at planterne er enårige. … Men hvis du køber hårdføre mødre, du kan få dem til at blomstre år efter år.

Hvordan holder du mødre vinteren over?

Sådan overvintrer man efterårsmødre indendørs

  1. Hold mødre udendørs, indtil løvet og blomsterne dør tilbage efter den første frost. …
  2. Flyt planten indendørs til et mørkt område, der er mellem 32 og 50 grader Fahrenheit. …
  3. Vand mums, så jorden er let fugtig i vinterdvalen.

Kommer pottemødre tilbage hvert år?

Selv om det teknisk set er stauder, dyrkes mødre ofte som etårige på grund af lavvandede rodsystemer, der er tilbøjelige til at trække helt op af jorden under vinterens fryse-tø-cyklusser.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"