Hvordan bruger jeg imho?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger jeg imho?
Hvordan bruger jeg imho?
Anonim

De bruges typisk som en ansvarsfraskrivelse for at angive, at en persons ord ikke bør opfattes som fakta eller som grundlag for at træffe en vigtig beslutning. Begge kan også bruges i begyndelsen eller slutningen af en sætning, som følger: "IMHO, dette er et dårligt produkt." "Dette er et dårligt produkt, IMO."

Hvordan bruger du IMHO i en sætning?

Imho sætningseksempler

For prisen kan du simpelthen ikke købe et bedre hylster (IMHO selvfølgelig). Nydes bedst, IMHO, med honningmelon, hvid ost og en god smule fisk. Her er et citat: En lille ulempe, IMHO, er prisen.

Er IMHO sarkastisk?

Jeg har ofte set folk skrive IMHO i, hvad der ret klart er et forsøg på at mildne en erklæring om uenighed. Det kunne bestemt bruges sarkastisk. Men det er sandt for enhver høflig udtalelse. Som, "Jeg er ked af det" er generelt en meget høflig ting at sige.

Skal IMHO skrives med store bogstaver?

IMHO er et akronym med dets rødder i en almindeligt brugt sætning. IMHO er korrekt gengivet med store bogstaver, selvom det nogle gange ses stavet med små bogstaver efter protokollen om, at store bogstaver angiver råben i elektronisk kommunikation. …

Hvad står IMO og IMHO for?

IMHO . Efter min ydmyge mening. IMNSHO. Efter min ikke så ydmyge mening. IMO.

Anbefalede: