Hvad er en vesikulær transport?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en vesikulær transport?
Hvad er en vesikulær transport?
Anonim

Et vesikulært transportprotein, eller vesikulært transporter, er et membranprotein, der regulerer eller letter bevægelsen af specifikke molekyler over en vesikels membran. Som et resultat styrer vesikulære transportører koncentrationen af molekyler i en vesikel.

Hvad er vesikulær transport i biologi?

Vesikulær transport er den dominerende mekanisme til udveksling af proteiner og lipider mellem membranbundne organeller i eukaryote celler. Golgi-afledte COPI-coatede vesikler er involveret i adskillige vesikulære transporttrin, herunder tovejstransport inden for Golgi og genbrug til skadestuen.

Hvad er eksempler på vesikulær transport?

Enhver proces, hvor en celle danner vesikler fra sin plasmamembran og optager store partikler, molekyler eller dråber af ekstracellulær væske; for eksempel fagocytose pinocytose og receptor-medieret endocytose.

Hvad er vesikulære transportørers rolle?

Vesikulære neurotransmittertransportører er ansvarlige for akkumulering af neurotransmittere i synaptiske vesikler, og derfor er de en væsentlig komponent i kemisk transmission (FIGUR 1).

Hvordan foregår vesikulær transport?

Det første trin i vesikulær transport er dannelsen af en vesikel ved at spire fra membranen. De cytoplasmatiske overflader af transportvesikler er belagt med proteiner, og det ser ud til at væresamling af disse proteinbelægninger, der driver vesikelspirer ved at forvride membrankonformation.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er meningen med retskaffenhed?
Læs mere

Hvad er meningen med retskaffenhed?

: præget af upartiskhed og ærlighed: retfærdigt, fordomsfrit. Hvad hedder en retfærdig person? balanced . ligehændet . ærlig . upartisk. Er fair mindedness et ord? kvaliteten eller tilstanden af at være retfærdig og upartisk:

Hvem er afvaskning i islam?
Læs mere

Hvem er afvaskning i islam?

Wudhu er den rituelle vask, rituel vask. Rensende ritualer udføres altid i begyndelsen af shinto-religiøse ceremonier. En af de enkleste rensninger er skylning af ansigt og hænder med rent vand i temizu-ritualet i starten af et helligdomsbesøg for at gøre den besøgende ren nok til at nærme sig kami.

Hvad er en sætning for afvaskning?
Læs mere

Hvad er en sætning for afvaskning?

Ablution sætning eksempel Hvis man havde brug for at gøre afvaskning én gang, gjorde jeg det to gange. Profeten gik med ham til bønnen uden at udføre en ny afvaskning. 2, Lobby og cisterner afvaskning. I det 4. århundrede i Østen var det sædvanligt at vaske hænder, når man kom ind i kirken (se Afvaskning).