Kan pendulmonstre sendes til kirkegården?

Indholdsfortegnelse:

Kan pendulmonstre sendes til kirkegården?
Kan pendulmonstre sendes til kirkegården?
Anonim

Et pendulmonster sendes til kirkegården som norm alt, hvis det sendes fra et hvilket som helst andet sted end feltet (inklusive hvis det har sin aktivering som et stavekort eller en indkaldelse negeret).

Hvordan sender du pendulmonstre til kirkegården?

Når et af dine Pendulum Monster-kort på banen (uanset hvilken zone det er i, eller selvom det er et monster eller ej) ville blive sendt til kirkegården, placer det med ansigtet- op på dit Extra Deck i stedet for. Du kan Pendulum kalde det tilbage til feltet senere!

Tæller pendulmonstre som besværgelser på kirkegården?

Mens i en pendulzone, behandles et pendulmonster som et tryllekort og ikke som et monster. … Hvis et pendulmonster ville blive sendt fra marken til kirkegården (enten som et monsterkort eller stavekort, og selvom det er med forsiden nedad), placeres med billedsiden opad idet ekstra dæk i stedet.

Kan du sende monstre fra marken til kirkegården?

At sende kort til kirkegården

Hvis en spiller allerede kontrollerer et Field Spell-kort, vil det eksisterende Field Spell-kort blive sendt til Graveyard umiddelbart før den spiller aktiverer et andet Field Spell-kort. Et monster vil blive sendt til kirkegården, efter at dets indkaldelse er afvist, hvis det ikke allerede er flyttet et sted hen.

Går pendulmonstre til den ekstra monsterzone?

Du kan Pendulum kalde det tilbage til feltetsenere! Monsters Pendulum Tilkaldt fra det ekstra dæk skal tilkaldes til den ekstra monsterzone eller din hovedmonsterzone peget på af et linkmonster.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.