Er skakternet varevogne stadig i stil?

Indholdsfortegnelse:

Er skakternet varevogne stadig i stil?
Er skakternet varevogne stadig i stil?
Anonim

Ternet print har altid været i stil, og kommer på markedet i forskellige former fra sommerklar gingham til old-school plaid. Skakternet er måske ikke et nyt print, det er blevet forkæmpet af mærker som Vans i lang tid, men det tager bestemt modescenen med storm som aldrig før.

Er der skakternet varevogne i stil 2020?

Vans besluttede at give sit karakteristiske skakternet print en lille opdatering for 2020. … Skaktern printet er blevet tilføjet subtilt til hver sko sammen med de dæmpede farvetoner, hvilket gør dette til den perfekte kollektion for minimalisterne derude.

Skal jeg få hvide eller skakternet varevogne?

Jeg anbefaler at få et hvidt par til at starte, da det passer til alt og afgiver en "på vej til Miami Beach"-stemning. Hvis du vil forgrene dig, er et par skakternet slip-ons en anden klassisk mulighed; skakbrætmønsteret er en lille smule mere kantet, men det er også meget mere visuelt interessant.

Hvilke Vans-sko er i stil 2020?

20 farverige varevogne, vi kan ikke vente med at bære denne sommer

  • Vans Aura Shift Old Skool. Billedkilde: vans.com. …
  • Vans Checkerboard Sk8-Hi Tapered. Billedkilde: vans.com. …
  • Vans Glitter Daisies Era Platform. …
  • Vans Solar Floral Era. …
  • Vans Dark Aura Old Skool. …
  • Vans X Sandy Liang-æra. …
  • Vans Refract Autentisk. …
  • Vans Checkerboard Slip-Til.

Hvad passer godt med ternede varebiler?

Forstærk dit sommerlook med en grafisk t-shirt og ternede sneakers. Tag det op og sæt dine skakternet slip-ons sammen med en grafisk t-shirt. Et farverigt design gør, at Vans ikke er det eneste fokuspunkt i dit look. Tilføj revnede jeans for et perfekt afslappet sommerdagoutfit.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan måles etco2?
Læs mere

Hvordan måles etco2?

Mængden af kuldioxid udåndet ved slutningen af hvert åndedræt (EtCO2) måles gennem en sensor placeret mellem patientens luftvej og ventilator og vises derefter numerisk og grafisk som en bølgeform. … Åndedrætssystemets primære funktion er at udskifte kuldioxid med ilt.

Er et ord, der ikke kan udfyldes?
Læs mere

Er et ord, der ikke kan udfyldes?

Betydningen af "unfillable" i den engelske ordbog Unfillable er an adjektiv. Adjektivet er det ord, der ledsager substantivet for at bestemme eller kvalificere det. Kan udfyldes et korrekt ord? Ja, kan udfyldes er i scrabble-ordbogen.

Hvor kommer birma-katte fra?
Læs mere

Hvor kommer birma-katte fra?

Birmaen, også kaldet "Burmas hellige kat", er en huskatterace. Birmaen er en langhåret, farvespids kat, der er kendetegnet ved en silkeagtig pels, dybblå øjne og kontrasterende hvide "handsker" på hver pote. Racenavnet er afledt af Birmanie, den franske form for Burma.