Hvem er keyshawn whitehorse?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er keyshawn whitehorse?
Hvem er keyshawn whitehorse?
Anonim

I en verden af professionel tyreridning er 23-årige Keyshawn Whitehorse en stjerne. Han er i øjeblikket placeret på 4. pladsen i landet og 11. i verden. Opdræt af dyr er ret almindeligt blandt familier, der bor i Navajo-reservatet Navajo-reservatet Navajo-nationen (Navajo: Naabeehó Bináhásdzo) er et amerikansk indianerterritorium , der dækker omkring 17.544.500 acres (71.000 acres). km2; 27.413 sq mi), optager dele af det nordøstlige Arizona, det sydøstlige Utah og det nordvestlige New Mexico i USA. https://en.wikipedia.org › wiki › Navajo_Nation

Navajo Nation - Wikipedia

Hvilken stamme er Keyshawn Whitehorse?

– Keyshawn Whitehorses rødder stikker dybt ind i den høje ørken i det sydlige Utah, og er født ind i en stram, traditionel Navajo-familie. Han kommer fra det område, hvor han voksede op og ringer hjem, en fjern del af Diné Bikéyah, eller Navajoland, lige øst for McCracken Mesa i Navajo-reservatet..

Er Keyshawn Whitehorse indisk?

Billedet af den traditionelle cowboy er ved at ændre sig. Som barn fra Diné (Navajo), der voksede op i det forbrændte land i det sydlige Utah, havde Keyshawn Whitehorse kun forestillet sig én fremtid: som verdensmester i rodeo-tyre. Han fangede fejlen, da han så sin far følge rodeo i fjernsynet om natten.

Hvad skete der med Stetson Lawrence?

– Stetson Lawrences række på otte på hinanden følgende PBR World Finalskvalifikationerne slutter i denne sæson, efter at den 32-årige annoncerede på sociale medier mandag, at han vedvarende et C7-nakkebrud og skal gennemgå en operation.

Hvor meget tjener Cooper Davis?

Bundlinie: Cooper Davis

Hans konsistens på turnéen har været noget at se. Mens nogle ryttere kan sygne hen i fest- eller hungersnødår, har Davis gennemsnitlig indtjening på $488.000 over seks sæsoner fra 2015 til 2020.

Anbefalede: