Skrev josephus om korsfæstelsen?

Indholdsfortegnelse:

Skrev josephus om korsfæstelsen?
Skrev josephus om korsfæstelsen?
Anonim

Testimonium Flavianum (betyder vidnesbyrdet om Flavius Josephus) er en passage fundet i Bog 18, kapitel 3, 3 (eller se græsk tekst) i Oldsagerne, som beskriver fordømmelse og korsfæstelse af Jesus i hænderne på de romerske myndigheder. Vidnesbyrdet er sandsynligvis det mest omt alte skriftsted i Josephus.

Hvad siger Josefus om Jesu korsfæstelse?

"'21 Hvis disse to passager, dvs. den kristne passage og Jakobs passage, virkelig tilhører Josefus, Josefus i den anden passage, hvor han siger "Jakob, Kristi bror", ville have sagt, at " dette er Kristus, der blev korsfæstet af Pilatus," som vi ser gennem hans bøger, at hvor han har lejlighed til at …

Er Josephus nævnt i Bibelen?

[Som historikere af den antikke verden,] er Josefus vores primære kilde til at rekonstruere historien i den sene anden tempelperiode og på Jesu tid og det første århundrede. Josephus er vores bibel, han er vores kort. Han er den fyr, vi alle henvender os til.

Hvordan lignede Jesus Josefus?

Som citeret af Eisler, hævder både Hierosolymitanus og Johannes af Damaskus, at "jøden Josephus" beskrev Jesus som havde haft sammenfaldende øjenbryn med smukke øjne og langansigtet, skævt og velvokset.

Hvilken romersk historiker skrev om Jesus?

En anden beretning om Jesus dukker opi Annals of Imperial Rome, en historie fra det første århundrede om Romerriget skrevet omkring 116 e. Kr. af den romerske senator og historikeren Tacitus.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.