Kunne asteroidebælte danne en planet?

Indholdsfortegnelse:

Kunne asteroidebælte danne en planet?
Kunne asteroidebælte danne en planet?
Anonim

Så hvorfor kondenserer asteroidebæltet ikke og danner en planet? Først og fremmest der er ikke nok samlet masse i bæltet til at danne en planet. … Bæltet indeholder kun omkring 4 procent af Månens masse i asteroider - ikke nok til at danne et legeme på størrelse med en planet.

Hvorfor blev asteroidebæltet ikke til en planet?

Jupiters tyngdekraft er så stærk, at den gør asteroidebaner i Kirkwood-hullerne ustabile. Det er disse huller, der forhindrede en enkelt planetarisk krop i at dannes i det område. Så på grund af Jupiter dannede asteroider sig til familier af affald snarere end et enkelt planetlegeme.

Kan asteroider blive til planeter?

Asteroider er klippeverdener, der kredser om solen, og som er for små til at kan kaldes planeter. De er også kendt som planetoider eller mindre planeter.

Hvor stor en planet ville asteroidebæltet gøre?

Massen af asteroidehovedbæltet er estimeret til 4 % af vores månes masse ifølge Wikipedia, så ethvert objekt dannet ud fra sammenlægningen af denne masse ville ikke være en planet. Den ville være på størrelse med en meget lille måne.

Hvorfor blev der ikke dannet en planet, hvor asteroidebæltet nu er placeret. Hvorfor blev der ikke dannet en planet, hvor asteroidebæltet nu er placeret?

Hvorfor blev der ikke dannet en planet, hvor asteroidebæltet nu er placeret? - Gravitationsslæbebåde fra Jupiter forhindrede materiale i at samle sig og danne en planet. - Der varfor meget stenet materiale til at danne en jordisk planet, men ikke nok gasformigt materiale til at danne en joviansk planet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.