Var satellit-shankar et flop?

Indholdsfortegnelse:

Var satellit-shankar et flop?
Var satellit-shankar et flop?
Anonim

På åbningsdagen har Shankar Satellite tjent en samlet Box Office-indsamling på ₹0,15 crores, mens den hævede denne værdi endte med sin andendags-indsamling med omkring ₹0,20 crores. Indtil nu har filmen samlet en samlet Box Office-indsamling på ₹0,35 crores. Der var en lav belægning på omkring 10 %-13 % i teatrene.

Er satellit-Shankar en sand historie?

Satellite Shankar er en indisk, hindisproget actiondramafilm fra 2019, skrevet og instrueret af Irfan Kamal. … Filmen baseret på indiske soldaters liv, fortæller en historie om den indiske soldats eventyr (spillet af Pancholi). Den primære fotografering begyndte den 6. september 2018 og blev optaget på tværs af ti stater i Indien.

Hvordan kan jeg se satellit Shankar?

Læg ind på MX Player i dag for at se den seneste hindi-film Satellite Shankar online på MX Player uden at tilmelde dig! Satellit Shankar fuld film tilgængelig online, se nu! Shankar skal melde tilbage på vagt den 8. dag efter en hvileperiode på 7 dage.

Hvem er kongen af box office Tollywood-helten?

Det vil tage noget tid for filmen at deltage i løbet. Men indtil da ser det ud til at Prabhas er kongen af Tollywoods billetkontor.

Er Namma Veetu Pillai ramt eller flop?

Sivakarthikeyans familiedrama Namma Veettu Pillai toppede Tamil Nadu og Chennai citys box-kontor i weekenden (27. til 29. september) med et tre-dages kumulativt tot altaf Rs 19,5 crore.

Anbefalede: