Kan du afslutte uno på et shuffle-kort?

Indholdsfortegnelse:

Kan du afslutte uno på et shuffle-kort?
Kan du afslutte uno på et shuffle-kort?
Anonim

Hvis dit sidste tilbageværende kort er et shuffle hands-kort, så behandle det som ethvert andet wild card. Det betyder, at du kan afslutte spillet med dette kort, så længe du også har sagt UNO på forhånd.

Kan du afslutte et UNO-spil med et swap hands-kort?

Hvis dit sidste kort er et Wild Swap Hands eller Wild Shuffle Hands-kort, kan du behandle det som et norm alt Wild card og spille det for at afslutte spillet lige der og da – Ingen yderligere handling er påkrævet.

Kan du afslutte på power cards UNO?

Ja, du kan afslutte spillet med et handlingskort. Hvis det derimod er et Draw Two eller Wild Draw Four-kort, skal den næste spiller trække henholdsvis de 2 eller 4 kort. Disse kort tælles, når pointene er samlet.

Blander UNO kort?

Gameplay for Uno Attack:

Dealeren blander kortene og uddeler 7 kort til hver spiller. De resterende kort placeres inde i Launcher, og et kort tages ud (Kassér bunken).

Kan du springe et spring over i UNO?

En lidet kendt UNO-regel har delt internettet, efter at den blev afsløret du kan spille et 'spring' oven på en 'uafgjort to' for at undgå at skulle vælge op kort. … 'Hvis nogen spiller uafgjort to på dig, og du har et overspringskort af samme farve på din hånd, kan du spille det og 'springe' straffen til den næste spiller,' sagde de.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.