Har prins William tjenere?

Indholdsfortegnelse:

Har prins William tjenere?
Har prins William tjenere?
Anonim

Hvor mange mennesker har prins William og Kate Middleton i deres husstandspersonale? … William og Kate arbejder royale, som også har tre små børn. De har angiveligt en barnepige og en eller to husholdere.

Har William og Kate personale?

Prins William og Kate Middleton mister et stort medlem af deres personale. Hertugen og hertuginden af Cambridge meddelte torsdag, at Jason Knauf, der har arbejdet for parret siden 2015, vil træde tilbage som administrerende direktør for deres Royal Foundation i slutningen af december 2021.

Har prins William en barnepige?

For at blive barnepige, i det mindste en engelsk barnepige, skal man gennemføre et træningsprogram som det, Maria Borrallo, Royal Nanny for Prins William og Kate Middletons børn, tog på Norland College. Ifølge The Sun er Norland creme-de-la-creme på barnepigetræningspladser.

Betaler prins William husleje?

Prins William og Kate Middleton er senior arbejdende royale og bor i den luksuriøse lejlighed 1A på Kensington Palace. På grund af deres status bor de der lejefrit.

Laver de kongelige mad til sig selv?

Laver dronningen nogensinde mad til sig selv? McGrady siger, at mens prins Philip var en "fantastisk kok" og regelmæssigt nød at lave mad på grillen og have familie-grill på Balmoral-ejendommen, og de yngre kongelige som William, Kate,Meghan og Harry, alle nyder at lave mad, dronningen selv bliver ude af køkkenet.

Anbefalede: