I Bibelen, hvem var en teltmager?

Indholdsfortegnelse:

I Bibelen, hvem var en teltmager?
I Bibelen, hvem var en teltmager?
Anonim

For yderligere glimt af apostlen Paulus teltmagertjeneste, se ApG 18:1-3; 20:33-35; Filipperne 4:14-16. Økonomisk støtte er ikke den eneste essens af teltfremstilling.

Hvad er meningen med teltmager?

en person, der udfører kristen tjeneste uden løn, men tjener til livets ophold på anden måde.

Er apostlen Paulus en farisæer?

Paulus omt alte sig selv som værende "af Israels stamme, af Benjamins stamme, en hebræer af hebræerne; som angående loven, en farisæer". Bibelen afslører meget lidt om Paulus' familie. Apostelgerninger citerer Paulus, der henviser til sin familie ved at sige, at han var "en farisæer, født af farisæere".

Var Jesus faktisk en tømrer?

Nu var det åbenbart, at Jesu udvalgte profession til sidst var en "rabbiner" eller lærer; så i den forstand han var ikke tømrer uanset oversættelse. Men i hans tidlige år antages det fra Mark 6:2-3, at han ligesom sin stedfar var en "tømrer", som det almindeligvis oversættes.

Har apostlen Paulus et job?

I sin barndom og ungdom lærte Paulus at "arbejde med [sine] egne hænder" (1 Korintherbrev 4:12). Hans fag, teltfremstilling, som han fortsatte med at praktisere efter sin omvendelse til kristendommen, hjælper med at forklare vigtige aspekter af hans apostelskab. Han kunne rejse med nogle få læderbearbejdningsværktøjer og etablere butik hvor som helst.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.