Hvilken episode er scranton strangler?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken episode er scranton strangler?
Hvilken episode er scranton strangler?
Anonim

In The Office sæson 7 afsnit med titlen "Viewing Party," the cold open centreret om en biljagt med det lokale politi efter en mistænkt, der menes at være Scranton Strangler.

Hvilken sæson var Scranton Strangler?

For alle, der har brug for en genopfriskning, var Scranton Strangler en mystisk seriemorder, der blev refereret til i Dunder Mifflins Scranton-afdeling under sæson 6 til sæson 9. Der har været en række teorier (både på og uden for skærmen) omkring identiteten på morderen, men vi fik aldrig en endelig afslutning.

Hvilken episode bliver Scranton Strangler introduceret?

I afsnittet "Michael's Last Dundies" bruger Toby, mens han modtog sin Extreme Repulsiveness Award, sin takketale som en platform til at meddele publikum, at han var en del af jury, der fandt den påståede Scranton Strangler skyldig og dømte ham til døden, men han er "ikke så sikker på, at han er skyldig længere." Nej …

Hvem er den rigtige Scranton Strangler?

Karakteren, som ikke er så nem at gætte, er ingen ringere end David Wallace. Hvis du har svært ved at tro, har Andy Buckley, skuespilleren der spillede Wallace, også præsenteret grunde til, hvorfor Wallace kunne være Scranton Strangler. Buckley skrev i sit tweet: Han havde det i sig at bare snappe.

Snyder Jim Pam utro?

Denne historie forårsagede en masse kommunikationsproblemer imellemparret og fansene har undret sig over, om disse problemer kan have fået Jim til at være Pam utro. Men intet i showet tyder på, at Jim var involveret med andre end Pam i helevarigheden af deres ægteskab.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?