Kan lide zed tessa?

Indholdsfortegnelse:

Kan lide zed tessa?
Kan lide zed tessa?
Anonim

Efter væddemålet fortsatte Zed med at forfølge Tessa gennem hele serien og var sidstnævntes ven, på trods af Hardins konstante foragt for, at han var i nærheden af hende.

Får Tessa nogensinde med Zed?

Begge tager pausen rigtig hårdt og vil ikke tale med hinanden. Til sidst, i et øjebliks svaghed, kysser Tessa Zed, mens de taler om, hvad der ville være sket, hvis han havde vundet væddemålet i stedet for Hardin. Men det går ikke længere end det, da Tessa stadig er forelsket i Hardin.

Er Zed en god fyr efter?

Zed er en meget tilbagelænet og venlig fyr. Han har problemer med engelskundervisningen, noget han prøvede at få Tessa til at hjælpe sig med.

Hvorfor hader Steph Tessa?

Hvorfor hader Steph Tessa? Steph er også super uorganiseret og flakey, i modsætning til Tessas ordentlighed. Hun ville hemmeligt have Hardin og var jaloux på de piger, han var sammen med, især Tessa. Denne jalousi førte til had og trods og gav næring til hendes plan om at ydmyge Tessa.

Hvad skete der mellem Steph og Tessa?

Steph bedøver Tessas drink og lokker hende ind i et tomt rum. Der indrømmer hun, at hun foragter Tessa, og at det ikke var Zed, der stjal Hardins telefon og sms'ede hende på hans fødselsdag. … Resten af After We Fell fokuserer på Hardin, der forsøger at tjene Tessas tillid tilbage, et stort tema gennem hele serien.

Anbefalede: