Gik Lewis Hamilton på pension?

Indholdsfortegnelse:

Gik Lewis Hamilton på pension?
Gik Lewis Hamilton på pension?
Anonim

Hamilton, en syvdobbelt verdensmester, bliver hos Mercedes indtil udgangen af 2023-sæsonen, efter at hans nye kontrakt blev underskrevet fredag og annonceret lørdag.

Er Lewis Hamilton på pension fra F1?

Efter at have underskrevet sin 2021-aftale sagde Hamilton, at han ikke ville lade succes i denne sæson afgøre sin fremtid, og at det var vigtigere, at han har et smil på læben, når han forlader garagen. …

Vil Lewis Hamilton trække sig tilbage i 2022?

Mercedes' Lewis Hamilton har givet sit hidtil største hint om, at han ikke har til hensigt at trække sig tilbage ved udgangen af 2021. Mercedes' Lewis Hamilton har kraftigt antydet, at han vil blive bliver i Formel 1 i 2022 og siger, at han planlægger at blive i sporten.

Vil Hamilton forlade Mercedes?

Wolff kan ikke forestille sig, at Hamilton forlader Mercedes i 2022, ingen beslutning endnu på Bottas/Russell. Mercedes-teamchef Toto Wolff er sikker på, at Lewis Hamlton vil underskrive en ny kontrakt for at blive på holdet næste år, men siger, at der ikke er truffet nogen beslutning om, hvem der skal være hans holdkammerat.

Hvem erstattede Hamilton hos McLaren?

Sergio Pérez erstattede Hamilton i 2013, efter Hamilton besluttede at tage afsted til Mercedes. Holdets bil for sæsonen, MP4-28, blev lanceret den 31. januar 2013.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.