Hvilken hånd skal en signetring bæres på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken hånd skal en signetring bæres på?
Hvilken hånd skal en signetring bæres på?
Anonim

Den typiske anbefaling for, hvordan kvinder skal bære en signetring, følger norm alt et lignende princip, der dækker begge køn. Den bæres ofte på lillefingeren lillefingeren Lillefingeren eller pinkefingeren, også kendt som det femte ciffer eller pinkie, er den mest ulnare og mindste finger i den menneskelige hånd, og ved siden af ringfingeren. https://en.wikipedia.org › wiki › Lille_finger

Lillefinger - Wikipedia

på den ikke-dominerende hånd, så hvis du er højrehåndet, går signetringen på venstre pinkie og omvendt.

Hvad betyder en signetring?

Signetringen er et design, der rummer et hævet, fladt ansigt på en skaft eller ring, og er typisk indgraveret med et billede eller et ikon, der er beregnet til at betegne noget mindeværdigt- som nogens initialer, et familievåben, et våbenskjold eller et meningsfuldt symbol.

Kan du bære en ring på din højre hånd?

Hvordan bærer du ringe til højre? … Traditionelt bæres de på ringfingeren på venstre hånd, enten mellem eller over forlovelsesringen og vielsesbåndet. Men nogle kvinder foretrækker at bære evighedsringen på deres højre hånd enten, fordi det er mere behageligt, eller simpelthen fordi de foretrækker udseendet.

Er signetringe seje?

Uanset om de er helt nye eller arvet fra en særlig stilfuld slægtning, har signetringe et tiltalende arvestykkekvalitet-og i modsætning til f.eks. din oldemors diamantbroche, er de ikke alt for nøjeregnende eller sarte, hvilket gør dem til perfekte hverdagssmykker.

Hvordan bærer du din vielsesring og signetring?

I Storbritannien bæres signetringen traditionelt på den lille finger på venstre hånd. Under victorianske tider, ville mænd bære deres pinky ring og deres bryllup band stablet sammen på venstre pinky finger. Winston Churchill bar sit signet på sin højre ringfinger.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.